Mistä ajatus ryhtyä kouluttamaan korjaamoyrittäjiä ja korjaamon henkilökuntaa? 

Olen työskennellyt 20 vuoden ajan korjaamoalan eri tehtävissä. Olen seurannut läheltä korjaamoalan yrittäjien arkea ja huomannut, että valitettavan usein korjaamotoiminnan kehittämiseen ei jää aikaa. Arjen kiireiden vuoksi on liian helppoa toimia samalla tavoin kuin aina ennenkin, vaikka tällöin yritys ei tee parasta mahdollista tulosta. Haluan auttaa yrittäjiä tarkastelemaan yrityksen toimintatapoja ulkopuolisen silmin, tehostamaan korjaamon toimintoja, sekä kasvattamaan liikevaihtoa. 

Olen aloittanut urani alalla autonpesijänä, josta siirryin huoltopuolelle. Näiden jälkeen etenin työnjohtajaksi, yksikönpäälliköksi ja lopulta vielä yrittäjäksi. Voin siis sanoa käyneeni läpi kaikki korjaamoliiketoiminnan eri osa-alueet. Työkokemusta olen kerryttänyt myös varaosamyynnistä, jossa olen toiminut mm. varaosamyyjänä, B2B-kaupan aluevastaavana, sekä yksikönpäällikkönä.  

Ette ole haasteiden kanssa yksin. Koulutuksien tarkoituksena on pureutua korjaamotoiminnan kehityskohteisiin pala palalta. Selvitetään yhdessä toimintaa heikentävät tekijät ja viedään yritys uudelle tasolle!

Tiivistettynä missioni on tuoda osaamiseni korjaamoille ja kääntää korjaamoiden prosessit tuottavammiksi - unohtamatta tietenkään korjaamon liikeideaa ja arvoja.


Elias Salin
Yrittäjä, Tehokas korjaamo

 


Nostetaan yhdessä korjaamonne liikevaihto seuraavalle tasolle!

Töitä olisi vaikka kuinka jos olisi tekijöitä
Miksi minä yrittäjänä otan kaiken vastuun kun en saa tästä yhtään parempaa palkkaa
"Miksi varaosista ei voi saada kunnollista katetta"
Ei yrittäjällä ole kesälomia
Työjonoa on kaksi viikkoa, mutta tulosta ei silti synny

Ota yhteyttä

040 6822 588

elias@tehokaskorjaamo.com

@Tehokaskorjaamo

@tehokaskorjaamo